Beste klanten,

Wij willen jullie graag bedanken om onze maatregelen zo goed op te volgen en massaal online te bestellen. Daarnaast willen wij benadrukken dit te blijven doen zodoende de Covid-19 maatregelen zoveel mogelijk na te leven. Bij een online bestelling kan u rechtstreeks aan de kassa uw bestelling afhalen. Door de drukte kan de wachttijd iets langer zijn dan normaal, we doen ons uiterste best om jullie zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Graag zetten we nog even een paar belangrijke zaken op een rijtje:

  • Gelieve uw bestelling duidelijk te omschrijven, zo weten wij zeker welk product u voor ogen heeft.
  • Door de drukte kan het zijn dat sommige artikelen niet meer beschikbaar zijn, daarom vragen wij u om zoveel mogelijk een alternatief product door te geven.
  • Indien u graag een gourmet, fondue,… bestelt, gelieve dit minstens 2 dagen op voorhand door te geven, zodoende kunnen wij u een goede service garanderen.
  • Het kan even duren alvorens wij u een bevestigingsmail versturen, gelieve niet direct een tweede bestelling door te sturen indien u deze niet direct ontvangt. Twijfelt u toch of uw bestelling goed terecht is gekomen, gelieve dan telefonisch contact met ons op te nemen.
  • Extra bediening: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag in de namiddag brengen we gratis uw bestelling aan huis, in het ganse Waasland, voor diegene waar het minder gemakkelijk is zich te mobiliseren. Gelieve dan uw adres in het bestelvak mee te delen.
  • Indien u vragen heeft omtrent allergenen, gelieve ons telefonisch of via mail te contacteren. De samenstelling van de gerechten/producten kan wijzigen.

In deze moeilijke tijden doen wij ons uiterste best om jullie op een zo veilig mogelijke manier van dienst te zijn en jullie een goede service te blijven garanderen.

Bestellingen voor zaterdag dienen vrijdag vóór 18u doorgegeven te worden indien ze om 8u dienen klaar te liggen. Indien u de bestelling zaterdag zelf doet, hebben we 2 uur de tijd nodig.

Bestellingen voor zondag dienen zaterdag vóór 16u doorgegeven te worden indien ze om 8u dienen klaar te liggen. Indien u de bestelling zondag zelf doet, hebben we 2 uur de tijd nodig.

Hopende op jullie begrip
Filip, Ann en hun ‘K’team


- Geef al uw gegevens correct in en probeer uw bestelling duidelijk te omschrijven. Eén regel per product.
- U ontvangt na het invullen van het formulier een verzendbevestiging. Uw bestelling is definitief van zodra u van ons een mail hebt ontvangen met een bestelbevestiging.
- Op maandagnamiddag kan er worden afgehaald tot 17u (achterkant van het gebouw). Op woensdag, donderdag en vrijdag kan u bestellingen afhalen vanaf 8.00 u tot 18.00 u. Op zaterdag kan u afhalen tot 16.00 u en op zondag tot 12.00 u.
- U kan u uw bestellingen doorsturen tot 16.00 u (zaterdag tot 14u en op zondag en maandag tot 10.00 u) om ze dezelfde dag af te halen.  Bestellingen kunnen afgehaald worden vanaf 2 uur na het doorsturen. Bestellingen die voor 9.00 u afgehaald worden, moeten ten laatste de dag ervoor voor 18.00u doorgestuurd zijn.
- Bestellingen van gourmet en fondue moeten ten laatste de dag ervoor om 12.00 u doorgestuurd zijn.  
- Alle andere schotels (kaas, charcuterie, koud buffet, zalmschotel, etc.) moeten minstens 48 u op voorhand besteld worden. 
- Als u iets bestelt dat niet in voorraad is, zullen wij bij afhaling trachten een zo goed mogelijk alternatief voor te stellen. U kan het alternatief product op dat moment nog weigeren.

ALS U UW BESTELLING KOMT AFHALEN? HOEFT U NIET TE WACHTEN. U GAAT GEWOON NAAR DE KASSA EN VRAAGT DAAR NAAR UW BESTELLING.